Invertebrates of Siberia, a potential source of animal protein for innovative food production. 4. New method of protein food and feed products generation

Авторы автор Чернышев С. Э. (Сотрудник), автор Щербаков М. В. (Сотрудник), автор Багиров Р. Т. (Сотрудник), автор Скрипцова К. Е. (Сотрудник, Студент), автор Субботина Е. Ю. (Сотрудник), автор Модяева В. П. (Студент другой организации - Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe (University of Applied Sciences and Art) Campusallee 12 32657 Lemgo), автор Латышева А. М. (Студент), автор Симакова А. В. (Сотрудник)
Тип Статья в журнале
Год 2023
Язык английский
Отдел Институт биологии, экологии, почвоведения, сельского и лесного хозяйства (Биологический институт), каф. зоологии беспозвоночных (БИ)
Библиографическая запись Invertebrates of Siberia, a potential source of animal protein for innovative food production. 4. New method of protein food and feed products generation / S.E. Tshernyshev, R.T-O. Baghirov, V.P. Modyaeva, A.M. Latisheva [et al] // Euroasian Entomological Journal. 2023. Vol. 22, № 5. P. 285‒290. DOI: 10.15298/euroasentj.22.06.1
Направление науки
УДК